HetiPalkka ja muita parannuksia Oma Osulaan

HetiPalkka ja muita käyttöä helpottavia muutoksia Oma Osulaan

Olemme päivittäneet Oma Osula -järjestelmämme. Lisäyksenä palveluvalikoimaamme tuli HetiPalkka toiminto. HetiPalkan avulla saat palkan ennen maksajan suoritusta tilillesi. HetiPalkka nappi ilmestyy etusivulle avoimiin laskuihin, laskun lähettämisen jälkeen voit siis valita haluatko rahat heti vai sitten kun asiakas on ne maksanut. HetiPalkasta veloitetaan 5% lisäpalvelumaksu.


Tuntikortin hyväksyntä sekä mobiilikäytön paraneminen


Uudistuksia on tehty myös omien tietojen täyttämiseen sekä tuntikorttiin, jossa tehdyt tunnit on mahdollista hyväksyttää työnantajalla. Näin kevytyrittäjälle jää dokumentti siitä, että tunnit ovat hyväksytty ja ok.

Huomasithan myös, että Osulan laskuttajana saat tilattua Oma Osulasta ilmaisen henkilökortin.


KIRJAUDU OMA OSULAAN

Muutoksen tarkoituksena on helpottaa sekä nopeuttaa Oma Osulan käyttöä. Silti  Jos sinulle tulee mieleen muutoksia tai lisäyksiä, joita kaipaisit Osulaan, ole yhteydessä info@osula.fi, palaute on meille kullanarvoista.

Ystävällisin terveisin

Osulan väki