Paras laskutuspalvelu rakentajille

Esittelemme ilolla uuden kevytyrittäjien laskutuspalvelun.

Olemme suunnitelleet Osulan siten, että se palvelee etenkin rakennusalan kevytyrittäjien vaateita. Rakennusalan tuntiraportointikäytännöt, tai vaikka työn suorittamisen raportointi eroaa muista toimialoista niin paljon, että totesime, että rakennusalalle räätälöidylle palvelulle on tilausta.

Olipa siis sitten kyse työtuntien raportoinnista, tai vaikka maalattujen neliöiden raportoinnista työnjohdolle, järjestelmämme taipuu tarpeisiisi. Unohda siis tuntien laskeminen norttiaskin kylkeen, tai kilpailijoiden kaikille toimialoille suunnitellut monimutkaiset härvelit.

Automatisoitu palkanmaksumme takaa myös sen, että heti kun asiakkaasi on maksanut laskun se tilitetään sinulle. 

Palkkiorakenteemme on myös markkinoiden edullisimpia, veloitamme vain 3 % palvelumaksua maksetusta palkkiosta ja samalla hoidamme kaikki kirjanpidolliset asiat joita laki edellyttää. 

Rekisteröityminen on ilmaista osoitteessa oma.osula.fi.

Mukavia urakoita!

-Jukka & Tuomas, Osula Osk